Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένας από τους ωραιότερους μεζέδες, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Μαριναρισμένα με αυτόν τον τρόπο, με ούζο και λεμόνι δηλαδή, γίνονται μαλακά και τραγανά, ενώ το ούζο τους χαρίζει και το υπέροχο άρωμα του γλυκάνισου. Βεβαίως γίνονται το ίδιο νόστιμα και
χωρίς το ούζο. Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα πλένουμε και χωρίζουμε το σώμα απ᾿ τα κεφάλια. Ανοίγουμε το σώμα στη μέση κατά μήκος, για να τα καθαρίσουμε και να τα χωρίσουμε σε δυο κομμάτια. Τα κεφάλια και τα πλοκάμια, τα κρατάμε ολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένας από τους ωραιότερους μεζέδες, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Μαριναρισμένα με αυτόν τον τρόπο, με ούζο και λεμόνι δηλαδή, γίνονται μαλακά και τραγανά, ενώ το ούζο τους χαρίζει και το υπέροχο άρωμα του γλυκάνισου. Βεβαίως γίνονται το ίδιο νόστιμα και
χωρίς το ούζο. Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα πλένουμε και χωρίζουμε το σώμα απ᾿ τα κεφάλια. Ανοίγουμε το σώμα στη μέση κατά μήκος, για να τα καθαρίσουμε και να τα χωρίσουμε σε δυο κομμάτια. Τα κεφάλια και τα πλοκάμια, τα κρατάμε ολ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com