Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Κοτόπουλο φρικασέ αλά Ιταλικά

Κοτόπουλο φρικασέ αλά Ιταλικά - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Il laboratorio di mm_skg
Σήμερα θα δοκιμάσουμε την παραδοσιακή ιταλική συνταγή γιά φρικασέ, η οποία έχει καταγωγή από την Τοσκάνη. Η λέξη φρικασέ (fricassée) προέρχεται από την γαλλική γλώσσα και υποδηλώνει μία μέθοδο μαγειρέματος, συνήθως γιά λευκά
κρέατα. Η διαδικασία περιλαμβάνει αρχικά σωτάρισμα του κρέατος και κατόπιν προσθήκη υγρών, ώστε να δημιουργηθεί μία ωραία δεμένη σάλτσα. Συνήθως η βάση γιά την σάλτσα του φρικασέ είνα το roux, δηλαδή αλεύρι καβουρντισμένο...

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.