Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα πιάτο φτιαγμένο για να ανοίγει την όρεξή σας. Βέβαια και ανοιγμένη να είναι, (η όρεξη), μια χαρά θα σας φανεί, δεν υπάρχει θέμα. Τώρα, αν συμπτωματικά είστε απ᾿ αυτούς που τους αρέσουν ιδιαίτερα οι πιπεριές, τότε πρέπει να το φτιάξετε οπωσδήποτε και θα ξετρελαθείτε!
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις αφήνουμε ολόκληρες, χωρίς να κόψουμε το κοτσάνι τους. Τις τρυπάμε για να μη σκάσουν και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο ολόκληρες, όπως είναι, μαζί με το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα πιάτο φτιαγμένο για να ανοίγει την όρεξή σας. Βέβαια και ανοιγμένη να είναι, (η όρεξη), μια χαρά θα σας φανεί, δεν υπάρχει θέμα. Τώρα, αν συμπτωματικά είστε απ᾿ αυτούς που τους αρέσουν ιδιαίτερα οι πιπεριές, τότε πρέπει να το φτιάξετε οπωσδήποτε και θα ξετρελαθείτε!
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις αφήνουμε ολόκληρες, χωρίς να κόψουμε το κοτσάνι τους. Τις τρυπάμε για να μη σκάσουν και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο ολόκληρες, όπως είναι, μαζί με το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.