Από το: cook-the-book
Πρόκειται για συνταγή του κ.Πέσκια πολύ πολύ Κυριακάτικη. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω μόνιμα το κλασσικό μοσχαρίσιο ρολό με τούτο. Γιατί είναι πολύ πιο νόστιμο και ζουμερό! Έχω κάνει μικρές αλλαγές μόνο κι επίσης έχω και κάποιες σκέψεις για εμπλουτισμό του που
θα τις αναφέρω στο τέλος! Αφού μουσκέψουμε το ψωμί στο κρασί κι αφού πολτοποιήσουμε το κρέας μας (κουζινομηχανή ή κρεοπώλης), ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας (προσοχή να στίψουμε αρκετά το ψωμί γιατί αν έχει πολλά υγρά ο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Πρόκειται για συνταγή του κ.Πέσκια πολύ πολύ Κυριακάτικη. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω μόνιμα το κλασσικό μοσχαρίσιο ρολό με τούτο. Γιατί είναι πολύ πιο νόστιμο και ζουμερό! Έχω κάνει μικρές αλλαγές μόνο κι επίσης έχω και κάποιες σκέψεις για εμπλουτισμό του που
θα τις αναφέρω στο τέλος! Αφού μουσκέψουμε το ψωμί στο κρασί κι αφού πολτοποιήσουμε το κρέας μας (κουζινομηχανή ή κρεοπώλης), ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας (προσοχή να στίψουμε αρκετά το ψωμί γιατί αν έχει πολλά υγρά ο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.