Από το: Polina Cuisine
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι μας και το κόβουμε ή το περνάμε στο multi. Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια. Κόβουμε και το μπείκον σε λωρίδες. Σε κατσαρόλα βάζουμε το κιμά, μπέικον, κρεμμύδι, πιπεριά πράσινη, πιπεριά φλωρίνης, μπούκοβο σε δυνατή φωτιά να τσιγαριστούν. Μετά από 5 λεπτά που έχει πάρει
χρώμα ο κιμάς βάζουμε λάδι και στίκ κανέλας χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και το σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά βάζουμε αλάτι, πιπέρι, νερ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι μας και το κόβουμε ή το περνάμε στο multi. Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια. Κόβουμε και το μπείκον σε λωρίδες. Σε κατσαρόλα βάζουμε το κιμά, μπέικον, κρεμμύδι, πιπεριά πράσινη, πιπεριά φλωρίνης, μπούκοβο σε δυνατή φωτιά να τσιγαριστούν. Μετά από 5 λεπτά που έχει πάρει
χρώμα ο κιμάς βάζουμε λάδι και στίκ κανέλας χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και το σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά βάζουμε αλάτι, πιπέρι, νερ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.