Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Αγαπημένα μου πεπόνια... τα αγαπώ τόσο πολύ, μπορώ να ζω μόνο με πεπόνι και γιαούρτι... Για όσους έχουν την ίδια αδυναμία... για αλλαγή κάνουμε και καμιά κρεμούλα...κρύα απο το ψυγείο είναι τρέλα... τώρα με τη ζέστη...αν την κεράσετε θα σας ζητήσουν συνταγή... και η γεύση της
καρύδας την κάνει εξωτική, της πάει πάρα πολύ!!!! Βάζουμε το πεπόνι σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά αφού το λιώνουμε με το πίμερ ή στο μούλτι, με το ένα και μισό φλιτζάνι νερό. Ανακατεύουμε την καρύδα με τη ζάχαρη και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Αγαπημένα μου πεπόνια... τα αγαπώ τόσο πολύ, μπορώ να ζω μόνο με πεπόνι και γιαούρτι... Για όσους έχουν την ίδια αδυναμία... για αλλαγή κάνουμε και καμιά κρεμούλα...κρύα απο το ψυγείο είναι τρέλα... τώρα με τη ζέστη...αν την κεράσετε θα σας ζητήσουν συνταγή... και η γεύση της
καρύδας την κάνει εξωτική, της πάει πάρα πολύ!!!! Βάζουμε το πεπόνι σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά αφού το λιώνουμε με το πίμερ ή στο μούλτι, με το ένα και μισό φλιτζάνι νερό. Ανακατεύουμε την καρύδα με τη ζάχαρη και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.