Από το: ZannetCooks.com
Με τον ίδιο τρόπο που φτιάξαμε το λεμονάτο κοτόπουλο με κριθαράκι και ελιές φτιάχνουμε και ψάρι. Λεμονάτος μπακαλιάρος με κριθαράκι και ελιές ή ότι άλλο φιλέτο ψαριού προτιμάτε και δεν θα ξέρετε ποιο από τα δυο πιάτα να αγαπήσετε περισσότερο.
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος. Το αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, περίπου 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και το βγάζουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το κρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Με τον ίδιο τρόπο που φτιάξαμε το λεμονάτο κοτόπουλο με κριθαράκι και ελιές φτιάχνουμε και ψάρι. Λεμονάτος μπακαλιάρος με κριθαράκι και ελιές ή ότι άλλο φιλέτο ψαριού προτιμάτε και δεν θα ξέρετε ποιο από τα δυο πιάτα να αγαπήσετε περισσότερο.
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος. Το αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, περίπου 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και το βγάζουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το κρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.