Από το: Sidagi.gr
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε το ένα- τρίτο του σκόρδο, ανακατεύοντας για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να βγάλει όλα του τα αρώματα. Προσθέστε τη ψίχα ψωμιού θρυμματισμένη και μαγειρέψτε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε το ένα- τρίτο του σκόρδο, ανακατεύοντας για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να βγάλει όλα του τα αρώματα. Προσθέστε τη ψίχα ψωμιού θρυμματισμένη και μαγειρέψτε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.