Από το: Όρεξη να 'χεις
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό χλιαρό ζυμώνοντας παράλληλα μέχρι να έχουμε ένα ζυμάρι μαλακό και λείο που να μην κολλάει στα χέρια μας. (Γενικά το αλεύρι ολικής έχει πιο σφιχτό
αποτέλεσμα). Αφήνουμε στην άκρη σκεπασμένο το ζυμάρι μας με μεμβράνη ή βαμβακερή πετσέτα, μέχρι να φτιάξουμε την γέμιση. Καθαρίζουμε με μια χαρτοπετσέτα τα μανιτάρια ή τα ξεφλουδίζουμε με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://oreksinaxeis.blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό χλιαρό ζυμώνοντας παράλληλα μέχρι να έχουμε ένα ζυμάρι μαλακό και λείο που να μην κολλάει στα χέρια μας. (Γενικά το αλεύρι ολικής έχει πιο σφιχτό
αποτέλεσμα). Αφήνουμε στην άκρη σκεπασμένο το ζυμάρι μας με μεμβράνη ή βαμβακερή πετσέτα, μέχρι να φτιάξουμε την γέμιση. Καθαρίζουμε με μια χαρτοπετσέτα τα μανιτάρια ή τα ξεφλουδίζουμε με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://oreksinaxeis.blogspot.gr