Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Με τραγανο φυλλο και απιστευτη γεμιση ιδανικο πιατο για ολες τις περιστασεις... Ριχνουμε σε ενα μπολ το αλευρι. Κανουμε μια τρυπα στην μεση ριχνουμε αλατι λαδι και ξυδι και στην μεση λιγο νερο και κανουμε κυκλικες κινισεις. Ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα απο τα πλαινα και
συμπληρωνουμε νερο μεχρι να αρχισει να δημιουργειται το ζυμαρακι μας. Μολις σφιξει ειναι ετοιμο το πλαθουμε καλα να το κανουμε μια μπαλα και το αφηνουμε να ξεκουραστει 10'. Για την γεμιση: σε ενα μπολ τριβουμε καλα την φετα και το ανθοτυρο ριχν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr/
Με τραγανο φυλλο και απιστευτη γεμιση ιδανικο πιατο για ολες τις περιστασεις... Ριχνουμε σε ενα μπολ το αλευρι. Κανουμε μια τρυπα στην μεση ριχνουμε αλατι λαδι και ξυδι και στην μεση λιγο νερο και κανουμε κυκλικες κινισεις. Ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα απο τα πλαινα και
συμπληρωνουμε νερο μεχρι να αρχισει να δημιουργειται το ζυμαρακι μας. Μολις σφιξει ειναι ετοιμο το πλαθουμε καλα να το κανουμε μια μπαλα και το αφηνουμε να ξεκουραστει 10'. Για την γεμιση: σε ενα μπολ τριβουμε καλα την φετα και το ανθοτυρο ριχν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr/
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.