Από το: Kalli's blog
Το πιο γνωστό και παραδοσιακό γλυκάκι... Σιμιγδαλένιος χαλβάς!!! Μια ωραία παραλλαγή αυτής της συνταγής, είναι η σοκολατένια. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι μια κουβερτούρα υγείας και λίγο ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι, προαιρετικά για περισσότερο άρωμα. Σε μια κατσαρόλα
λοιπόν, βάζουμε το λάδι με το σιμιγδάλι και το καβουρντίζουμε ,ανακατεύοντας το διαρκώς. Όταν φτάσει στο επιθυμητό για εμάς χρώμα, προσθέτουμε την κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια και το ξύσμα πορτοκαλιού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
Το πιο γνωστό και παραδοσιακό γλυκάκι... Σιμιγδαλένιος χαλβάς!!! Μια ωραία παραλλαγή αυτής της συνταγής, είναι η σοκολατένια. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι μια κουβερτούρα υγείας και λίγο ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι, προαιρετικά για περισσότερο άρωμα. Σε μια κατσαρόλα
λοιπόν, βάζουμε το λάδι με το σιμιγδάλι και το καβουρντίζουμε ,ανακατεύοντας το διαρκώς. Όταν φτάσει στο επιθυμητό για εμάς χρώμα, προσθέτουμε την κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια και το ξύσμα πορτοκαλιού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr