Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την σάλτσα ντομάτας , τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την σάλτσα μας να δέσει. Αλατίζουμε τις γαρίδες και τις ρίχνουμε και αυτές στο τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό, εάν χρειαστεί. Προσθέτουμε το
βούτυρο και σερβίρουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την σάλτσα ντομάτας , τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την σάλτσα μας να δέσει. Αλατίζουμε τις γαρίδες και τις ρίχνουμε και αυτές στο τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό, εάν χρειαστεί. Προσθέτουμε το
βούτυρο και σερβίρουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr