Από το: Pastry...tsio
Ένα απόγευμα σκεφτόμουν ότι ήθελα να φτιάξω μια τάρτα, η οποία να μην είναι μία κλασσική σοκολατένια τάρτα. Έτσι, σκέφτηκα να φτιάξω μια γέμιση με κρέμα ζαχαροπλαστικής, εμπλουτισμένη με πραλίνα φουντουκιού και για γαρνιτούρα καραμέλωσα ξηρούς καρπούς σε σιρόπι σφενδάμου. Ο συνδυασμός γεύσεων και υφών θα κάνει την τάρτα σας ένα έργο τέχνης, που θα
«στολίσει» υπέροχα τον απογευματινό καφέ σας. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, το κακάο και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτετε τα κομμάτια του βουτύρου και το τρίβετε με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
Ένα απόγευμα σκεφτόμουν ότι ήθελα να φτιάξω μια τάρτα, η οποία να μην είναι μία κλασσική σοκολατένια τάρτα. Έτσι, σκέφτηκα να φτιάξω μια γέμιση με κρέμα ζαχαροπλαστικής, εμπλουτισμένη με πραλίνα φουντουκιού και για γαρνιτούρα καραμέλωσα ξηρούς καρπούς σε σιρόπι σφενδάμου. Ο συνδυασμός γεύσεων και υφών θα κάνει την τάρτα σας ένα έργο τέχνης, που θα
«στολίσει» υπέροχα τον απογευματινό καφέ σας. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, το κακάο και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτετε τα κομμάτια του βουτύρου και το τρίβετε με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr