Από το: Kitchenstori.es
Ζαχαρούχο Γάλα είναι το κύριο συστατικό αυτού του κέικ ΑΛΛΆ τις εντυπώσεις κλέβει ο λοβός βανίλιας, ο οποίος χρησιμοποιείται ολόκληρος μα ψιλοκομμένος κι όχι μόνο τα εσωτερικά σποράκια του. Αυτό το μικρό μυστικό σάς το παρουσιάζουμε σήμερα και σάς το
προτείνουμε για να το χρησιμοποιείτε σε όλες τις παρασκευές σας, όπου χρειάζεται να προσθέσετε βανίλια. Το κέικ βγαίνει σούπερ αρωματικό, σφριγηλό, μασίφ και ιδιαιτέρως απαλό και βουτυρένιο. Μέσα στην ψίχα του κρύβεται το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Ζαχαρούχο Γάλα είναι το κύριο συστατικό αυτού του κέικ ΑΛΛΆ τις εντυπώσεις κλέβει ο λοβός βανίλιας, ο οποίος χρησιμοποιείται ολόκληρος μα ψιλοκομμένος κι όχι μόνο τα εσωτερικά σποράκια του. Αυτό το μικρό μυστικό σάς το παρουσιάζουμε σήμερα και σάς το
προτείνουμε για να το χρησιμοποιείτε σε όλες τις παρασκευές σας, όπου χρειάζεται να προσθέσετε βανίλια. Το κέικ βγαίνει σούπερ αρωματικό, σφριγηλό, μασίφ και ιδιαιτέρως απαλό και βουτυρένιο. Μέσα στην ψίχα του κρύβεται το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es