Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παραδοσιακή μαγειρίτσα για το τραπέζι της Aναστάσεως

Written By Unknown on Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 28, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά τη  την ζεματάμε. Δηλαδή βάζουμε νερό να βράσει σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βάζουμε  μέσα τη συκωταριά να ζεματιστεί, και την ξαφρίζουμε, θέλει περίπου μισή ώρα να μην έχει αίματα γιατί θα βράσει μετά. Την στραγγίζουμε και την αφήνουμε να

κρυώσει. Την κόβουμε σε κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο και λάδι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τη συκωταριά. Πασπαλίζουμε το αλεύρι το σοτάρουμε λίγο ακόμη ρίχνουμε το ζεστό νερό να τα σκεπάσει και λίγο παραπάνω και τα...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr


SHARE

About Unknown