Από το: Cook story
Μια συνταγή με ανάμεικτο κιμά, μοσχαρίσιο και χοιρινό, το αποτέλεσμα είναι αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια, που αν τα ψήσουμε στα κάρβουνα, δεν φτάνουν ποτέ....θέλουμε κι άλλα! Φτιάξτε και με μια ελαφριά τυροκαυτερή που σας δίνω σε άλλη στήλη και καλή απόλαυση. Σ'
ένα μπολ βάζουμε το γάλα με το νερό και την γαλέτα αφήνουμε για πέντε λεπτά να μουλιάσει καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μια συνταγή με ανάμεικτο κιμά, μοσχαρίσιο και χοιρινό, το αποτέλεσμα είναι αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια, που αν τα ψήσουμε στα κάρβουνα, δεν φτάνουν ποτέ....θέλουμε κι άλλα! Φτιάξτε και με μια ελαφριά τυροκαυτερή που σας δίνω σε άλλη στήλη και καλή απόλαυση. Σ'
ένα μπολ βάζουμε το γάλα με το νερό και την γαλέτα αφήνουμε για πέντε λεπτά να μουλιάσει καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr