Από το: Captain Cook
Σε ένα ζεστό τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τον άνηθο και το αλατοπίπερο και αφήνουμε στην άκρη να πέσει η θερμοκρασία. Σε ένα μπολ βάζουμε και διαλύουμε με ένα πιρούνι το ανθότυρο, την φέτα,το 1 αυγό, λίγο λάδι και τα 200 ml γάλα, προσθέτουμε το μείγμα με το άνηθο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε τα φύλλα σε
λαδωμένο ταψί πασπαλισμένο με λίγο σιμιγδάλι, τα μισά κάτω,απλώνουμε το μίγμα ανθότυρου, τα υπόλοιπα μισά απο επάνω (λαδώνουμε ένα ένα τα φύλλα). Χαράσσουμε την πίτα μέχρι κάτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr
Σε ένα ζεστό τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τον άνηθο και το αλατοπίπερο και αφήνουμε στην άκρη να πέσει η θερμοκρασία. Σε ένα μπολ βάζουμε και διαλύουμε με ένα πιρούνι το ανθότυρο, την φέτα,το 1 αυγό, λίγο λάδι και τα 200 ml γάλα, προσθέτουμε το μείγμα με το άνηθο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε τα φύλλα σε
λαδωμένο ταψί πασπαλισμένο με λίγο σιμιγδάλι, τα μισά κάτω,απλώνουμε το μίγμα ανθότυρου, τα υπόλοιπα μισά απο επάνω (λαδώνουμε ένα ένα τα φύλλα). Χαράσσουμε την πίτα μέχρι κάτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://eri-captaincook.blogspot.gr