Από το: Pandespani
Λατρεύω την σπιτική ταραμοσαλάτα λευκή πάντα, ειδικά όταν καταλαβαίνεις τον ταραμά στο δόντι και έχει ένα μόνο τσικ παραπάνω λεμόνι, που το «ακούς». Για τις πλαστικές ετοιματζίδικες με το έντονο ροζουλί χρώμα (καλό το πινκ, αλλά φτάνει η Barbie πιά) ούτε λόγος. Από το τεστ
ντράιβ χρόνων, έχω απορρίψει επίσης όσες γίνονται με πατάτα, γιατί ακόμη και όταν είναι νόστιμες, η υφή θυμίζει αλοιφή -μόνο μια επιτυχημένη θυμάμαι να έχω φάει τέτοια και υποθέτω πως η πατάτα θα πρέπει να ήταν μισοβρασμένη. Παρότι, η παρασκευή τ ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Λατρεύω την σπιτική ταραμοσαλάτα λευκή πάντα, ειδικά όταν καταλαβαίνεις τον ταραμά στο δόντι και έχει ένα μόνο τσικ παραπάνω λεμόνι, που το «ακούς». Για τις πλαστικές ετοιματζίδικες με το έντονο ροζουλί χρώμα (καλό το πινκ, αλλά φτάνει η Barbie πιά) ούτε λόγος. Από το τεστ
ντράιβ χρόνων, έχω απορρίψει επίσης όσες γίνονται με πατάτα, γιατί ακόμη και όταν είναι νόστιμες, η υφή θυμίζει αλοιφή -μόνο μια επιτυχημένη θυμάμαι να έχω φάει τέτοια και υποθέτω πως η πατάτα θα πρέπει να ήταν μισοβρασμένη. Παρότι, η παρασκευή τ ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com