Από το: ditucook
Βάζουμε ολόκληρο το χταπόδι στην κατσαρόλα μαζί με το κρασί και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 1 ώρα. Δε χρειάζεται νερό γιατί θα βγάλει τα ζουμιά του. Στη συνέχεια το κόβουμε εύκολα σε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μαζί με το
κομμένο χταπόδι. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, όλα τα μπαχαρικά, το tabasco και μισό λίτρο ζεστό νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν μία καλή βράση. Στο μεταξύ βράζουμε τις πέννες για 5 λεπτά λιγότερο από όσο λέει η συσκευ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε ολόκληρο το χταπόδι στην κατσαρόλα μαζί με το κρασί και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 1 ώρα. Δε χρειάζεται νερό γιατί θα βγάλει τα ζουμιά του. Στη συνέχεια το κόβουμε εύκολα σε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μαζί με το
κομμένο χταπόδι. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, όλα τα μπαχαρικά, το tabasco και μισό λίτρο ζεστό νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν μία καλή βράση. Στο μεταξύ βράζουμε τις πέννες για 5 λεπτά λιγότερο από όσο λέει η συσκευ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr