Από το: Angela's Cook
Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες χωρίς να τις χωρίσουμε μεταξύ τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ψιχουλιασμένο ψωμί με το ψιλοκομμένο μαιντανό, το σκόρδο, το λάδι, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το κεφαλοτύρι. Με ένα κουταλάκι μοιράζουμε τη γέμιση στις
ανοιγμένες σαρδέλες και τις σκεπάζουμε με άλλη μια σαρδέλα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια. Πλένουμε τα φύλλα δάφνης και τα στρώνουμε στο πυρέξ ή σε ταψί. Τοποθετούμε επάνω τις σαρδέλες. Περιχύνουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες χωρίς να τις χωρίσουμε μεταξύ τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ψιχουλιασμένο ψωμί με το ψιλοκομμένο μαιντανό, το σκόρδο, το λάδι, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το κεφαλοτύρι. Με ένα κουταλάκι μοιράζουμε τη γέμιση στις
ανοιγμένες σαρδέλες και τις σκεπάζουμε με άλλη μια σαρδέλα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια. Πλένουμε τα φύλλα δάφνης και τα στρώνουμε στο πυρέξ ή σε ταψί. Τοποθετούμε επάνω τις σαρδέλες. Περιχύνουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon