Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παέγια θαλασσινών

Written By Unknown on Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 22, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Il laboratorio di mm_skg
Η παεγια θαλασσινων γινεται με λιγες γαριδες, καραβιδες, μυδια, καλαμαρια αλλα και ψαρακια οπως πεσκανδριτσα,  κροκο, που της δινει το χαρακτηριστικο κιτρινο χρωμα, με ντοματα αλλα και χωρις. Αλλη διασημη παεγια, αλλα λιγοτερο γνωστη στην Ελλαδα, ειναι η βαλενθιανα που
παρακσευαζεται με κρεας (κουνελι, κοτοπουλο ή παπια), σαλιγκαρια, φασολακια και μπιζελια και φυσικα ρυζι. Δυο πραγματα ειναι πολυ σημαντικα για την επιτυχια της παεγια : το ρυζι
και η ποσοτητα του υγρου. Πρεπει να χρησιμοποιησετε μια ποικιλια ρυζ...

 
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr



SHARE

About Unknown