Από το: Il laboratorio di mm_skg
Η παεγια θαλασσινων γινεται με λιγες γαριδες, καραβιδες, μυδια, καλαμαρια αλλα και ψαρακια οπως πεσκανδριτσα, κροκο, που της δινει το χαρακτηριστικο κιτρινο χρωμα, με ντοματα αλλα και χωρις. Αλλη διασημη παεγια, αλλα λιγοτερο γνωστη στην Ελλαδα, ειναι η βαλενθιανα που
παρακσευαζεται με κρεας (κουνελι, κοτοπουλο ή παπια), σαλιγκαρια, φασολακια και μπιζελια και φυσικα ρυζι. Δυο πραγματα ειναι πολυ σημαντικα για την επιτυχια της παεγια : το ρυζι
και η ποσοτητα του υγρου. Πρεπει να χρησιμοποιησετε μια ποικιλια ρυζ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η παεγια θαλασσινων γινεται με λιγες γαριδες, καραβιδες, μυδια, καλαμαρια αλλα και ψαρακια οπως πεσκανδριτσα, κροκο, που της δινει το χαρακτηριστικο κιτρινο χρωμα, με ντοματα αλλα και χωρις. Αλλη διασημη παεγια, αλλα λιγοτερο γνωστη στην Ελλαδα, ειναι η βαλενθιανα που
παρακσευαζεται με κρεας (κουνελι, κοτοπουλο ή παπια), σαλιγκαρια, φασολακια και μπιζελια και φυσικα ρυζι. Δυο πραγματα ειναι πολυ σημαντικα για την επιτυχια της παεγια : το ρυζι
και η ποσοτητα του υγρου. Πρεπει να χρησιμοποιησετε μια ποικιλια ρυζ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr