Από το: Healthy Cooking!
Από την προηγούμενη μέρα μουσκεύετε σε νερό τους γίγαντες. Την επόμενη τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε καθαρό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Ζεματίζετε το σπανάκι 2-3 λεπτά σε καυτό νερό, το στραγγίζετε και το χοντροκόβετε. Ζεσταίνετε τα 2/3 από το λάδι και σοτάρετε
το κρεμμύδι και το σκόρδο 4-5 λεπτά. Προσθέτε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και χοντροκομμένες, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη. Βράζετε τη σάλτσα για 20 λεπτά. Κατόπιν ρίχνετε τους γίγαντες και τα μυρωδικά (μαϊντανό και σέλιν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
Από την προηγούμενη μέρα μουσκεύετε σε νερό τους γίγαντες. Την επόμενη τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε καθαρό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Ζεματίζετε το σπανάκι 2-3 λεπτά σε καυτό νερό, το στραγγίζετε και το χοντροκόβετε. Ζεσταίνετε τα 2/3 από το λάδι και σοτάρετε
το κρεμμύδι και το σκόρδο 4-5 λεπτά. Προσθέτε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και χοντροκομμένες, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη. Βράζετε τη σάλτσα για 20 λεπτά. Κατόπιν ρίχνετε τους γίγαντες και τα μυρωδικά (μαϊντανό και σέλιν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com