Από το: Cook story
Η λούντζα είναι ένα κυκλαδίτικο αλλαντικό που βρίσκουμε σε ενημερωμένα παντοπωλεία, μοιάζει με το προσούτο, οπότε αν δεν βρίσκουμε λούντζα μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με προσούτο. Μια πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερα εύγευστη ταρτούλα! Ζύμη: σ’ ένα
μπολ χτυπάμε μαζί το λάδι με το γιαούρτι και το αλάτι. Προσθέτουμε μαζί το baking και το αλεύρι μέχρι το ζυμάρι να γίνει μαλακό και εύπλαστο. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για ½ ώρα. Σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και το σκόρδο ολόκληρο (γιατί μετά το σοτάρ ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Η λούντζα είναι ένα κυκλαδίτικο αλλαντικό που βρίσκουμε σε ενημερωμένα παντοπωλεία, μοιάζει με το προσούτο, οπότε αν δεν βρίσκουμε λούντζα μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με προσούτο. Μια πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερα εύγευστη ταρτούλα! Ζύμη: σ’ ένα
μπολ χτυπάμε μαζί το λάδι με το γιαούρτι και το αλάτι. Προσθέτουμε μαζί το baking και το αλεύρι μέχρι το ζυμάρι να γίνει μαλακό και εύπλαστο. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για ½ ώρα. Σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και το σκόρδο ολόκληρο (γιατί μετά το σοτάρ ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr