Από το: Cook story
Μια σαλάτα με γιαούρτι, μαγιονέζα, καρότο, ντομάτα, φρέσκα κρεμμυδάκια και μυρωδικά που από μόνη της μπορεί να είναι ένα ελαφρύ γεύμα αλλά συνοδεύει πολύ ευχάριστα ψητά κρέατα και ψάρια. Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα, εγώ τις βράζω στη χύτρα για δέκα
λεπτά περίπου ανάλογα με το μέγεθός τους. Αφού βράσουν, σουρώνουμε τα νερά και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και τις σπάμε σε κομμάτια σε ένα βαθύ μπολ (τις σπάμε γιατί έτσι απορροφούν καλύτερα τις γεύσεις παρά όταν τις κόψ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μια σαλάτα με γιαούρτι, μαγιονέζα, καρότο, ντομάτα, φρέσκα κρεμμυδάκια και μυρωδικά που από μόνη της μπορεί να είναι ένα ελαφρύ γεύμα αλλά συνοδεύει πολύ ευχάριστα ψητά κρέατα και ψάρια. Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα, εγώ τις βράζω στη χύτρα για δέκα
λεπτά περίπου ανάλογα με το μέγεθός τους. Αφού βράσουν, σουρώνουμε τα νερά και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και τις σπάμε σε κομμάτια σε ένα βαθύ μπολ (τις σπάμε γιατί έτσι απορροφούν καλύτερα τις γεύσεις παρά όταν τις κόψ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr