Από το: Cook story
Μια πολύ θρεπτική σούπα που θα τη φάνε ακόμα και αυτοί που δεν είναι το αγαπημένο τους πιάτο. Έχει βελούδινη υφή και απίθανη γεύση από τα λαχανικά και το ζωμό του ψαριού, ότι πρέπει τώρα που κάνει κρύο.Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα
αλατίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα θα βάλουμε όλα τα λαχανικά που τα έχουμε κόψει κατά βούληση και τα σκεπάζουμε με νερό ( δυο δάχτυλα πάνω από τα λαχανικά). Τα αφήνουμε να βράσουν για δέκα λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μια πολύ θρεπτική σούπα που θα τη φάνε ακόμα και αυτοί που δεν είναι το αγαπημένο τους πιάτο. Έχει βελούδινη υφή και απίθανη γεύση από τα λαχανικά και το ζωμό του ψαριού, ότι πρέπει τώρα που κάνει κρύο.Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα
αλατίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα θα βάλουμε όλα τα λαχανικά που τα έχουμε κόψει κατά βούληση και τα σκεπάζουμε με νερό ( δυο δάχτυλα πάνω από τα λαχανικά). Τα αφήνουμε να βράσουν για δέκα λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr