Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου ποτού, είναι οι αναλογίες. Όσο είναι το βύσσινο, τόσο και η ζάχαρη. Δηλ. 2 κιλά βύσσινο, 2 κιλά ζάχαρη κλπ. Πλένουμε πολύ καλά το βύσσινο και αφού στεγνώσει το βύσσινο το τοποθετείτε σε μία γυάλινη μπουκάλα, συστήνω τις πεντάλιτρες του εμπορίου. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και
τοποθετούμε τη μπουκάλα στον ήλιο. Προσέξτε το σημείο που θα την αφήσετε, να έχει όσο το δυνατόν πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Το ανακατεύετε ανά 2 ημέρες στην αρχή για να μην πετρώσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου ποτού, είναι οι αναλογίες. Όσο είναι το βύσσινο, τόσο και η ζάχαρη. Δηλ. 2 κιλά βύσσινο, 2 κιλά ζάχαρη κλπ. Πλένουμε πολύ καλά το βύσσινο και αφού στεγνώσει το βύσσινο το τοποθετείτε σε μία γυάλινη μπουκάλα, συστήνω τις πεντάλιτρες του εμπορίου. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και
τοποθετούμε τη μπουκάλα στον ήλιο. Προσέξτε το σημείο που θα την αφήσετε, να έχει όσο το δυνατόν πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Το ανακατεύετε ανά 2 ημέρες στην αρχή για να μην πετρώσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com