Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γιαούρτι σπιτικό

Written By Unknown on Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 16, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να γίνει χλιαρό, δηλαδή αν βάλουμε μέσα το δάχτυλο μας να είναι ζεστό χωρίς να μας καίει. Σε ένα μπολ διαλύουμε το γιαούρτι με μια κούπα από το χλιαρό  γάλα και το ρίχνουμε στο γάλα μας ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε το περιεχόμενο σε πιάτα η
μπολ κατά προτίμηση πήλινα. Τα βάζουμε στο φούρνο πολύ χαμηλά στους 50 βαθμούς για 2 ώρες .Μετά το αφήνουμε στην κουζίνα χωρίς να το πειράξουμε μέχρι να κρυώσει καλά θέλει ώρες για να κρυώσει(εγώ το αφήνω όλη τη νύχτα και το βάζω στο ψυγείο το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown