Από το: Μάχη στην κουζίνα
Πλένουμε τις σουπιές που είναι κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και τις βάζουμε σε σουρωτήρι. Σε μία πλατιά κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι με την σουπιά. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε
την τριμμένη ντομάτα, λίγο αλάτι (αν είναι φρέσκιες οι σουπιές θέλουνε ελάχιστο αλάτι), πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Πλένουμε τις σουπιές που είναι κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και τις βάζουμε σε σουρωτήρι. Σε μία πλατιά κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι με την σουπιά. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε
την τριμμένη ντομάτα, λίγο αλάτι (αν είναι φρέσκιες οι σουπιές θέλουνε ελάχιστο αλάτι), πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr