Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά,στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι. Μετά από 3-5 λεπτά προσθέτουμε το κρασί,μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ,βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας για το κρέας. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας ,περίπου για 1 ώρα. Όταν μαλακώσει το κρέας δυναμώνουμε την φωτιά να εξατμιστούν τα
υγρά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Γαρνίρουμε το πιάτο με τα μεξικάνικα προιόντα La Costena, και τυλίγουμε τις τορτίγιες με όποια σάλτσα επιθυμούμε:
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά,στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι. Μετά από 3-5 λεπτά προσθέτουμε το κρασί,μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ,βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας για το κρέας. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας ,περίπου για 1 ώρα. Όταν μαλακώσει το κρέας δυναμώνουμε την φωτιά να εξατμιστούν τα
υγρά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Γαρνίρουμε το πιάτο με τα μεξικάνικα προιόντα La Costena, και τυλίγουμε τις τορτίγιες με όποια σάλτσα επιθυμούμε:
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas