Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γλυκάκι σε σφηνάκι με κομπόστα Μάνγκο

Written By Unknown on Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 | Δεκεμβρίου 05, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρη για 15 λεπτά μέχρι να γίνουν μια κρέμα αφράτη,ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικα σιγά σιγά (αφού τα κοσκινίσουμε καλά). Στην συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε μια λαδόκολλα. Τοποθετούμε πάνω το μίγμα που φτιάξαμε και ψήνουμε

στον αέρα στους 180 για 20 λεπτά. Για την κρέμα: Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, και την ζάχαρη...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas


SHARE

About Unknown