Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κέικ Ελαιολάδου με Πούλπα Πορτοκαλιού, Αμύγδαλα και Κανέλα

Written By Unknown on Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 | Νοεμβρίου 27, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Αυτό το Κέικ Ελαιολάδου γίνεται με την πούλπα ολόκληρων πορτοκαλιών, που το κάνει υγρό και αρωματικό και φυσικά με ένα υπέροχο ελαφρύ ελαιόλαδο. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι η πούλπα [púlpa], σύμφωνα με το λεξικό του Τριανταφυλλίδη, προέρχεται  από το
γαλλικό pulpe ή το λατινικό pulpa και είναι η πολτώδης μάζα φρούτων που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φρουτοχυμών και μαρμελάδας...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info


SHARE

About Unknown