Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Αυτό το Κέικ Ελαιολάδου γίνεται με την πούλπα ολόκληρων πορτοκαλιών, που το κάνει υγρό και αρωματικό και φυσικά με ένα υπέροχο ελαφρύ ελαιόλαδο. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι η πούλπα [púlpa], σύμφωνα με το λεξικό του Τριανταφυλλίδη, προέρχεται από το
γαλλικό pulpe ή το λατινικό pulpa και είναι η πολτώδης μάζα φρούτων που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φρουτοχυμών και μαρμελάδας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info
Αυτό το Κέικ Ελαιολάδου γίνεται με την πούλπα ολόκληρων πορτοκαλιών, που το κάνει υγρό και αρωματικό και φυσικά με ένα υπέροχο ελαφρύ ελαιόλαδο. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι η πούλπα [púlpa], σύμφωνα με το λεξικό του Τριανταφυλλίδη, προέρχεται από το
γαλλικό pulpe ή το λατινικό pulpa και είναι η πολτώδης μάζα φρούτων που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φρουτοχυμών και μαρμελάδας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info