Από το: Chefoulis
Διαλύουμε την μαγιά σε μπολ με το χλιαρό νερό, προσθέτουμε την ζάχαρη κι αφήνουμε για 8 λεπτά. Σε μπολ μεγάλο κοσκινίζουμε το αλεύρι, ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε μέσα την διαλυμένη μαγιά, το αλάτι και το λάδι. Ζυμώνουμε κι αν χρειαστεί προσθέτουμε
λίγο νερό ή αλεύρι ακόμη ώστε να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη που δεν κολλάει στα χέρια. Την κάνουμε μια μπάλα και την αφήνουμε σκεπασμένη σε ένα μπολ μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Την ξαναζυμώνουμε για δεύτερη φορά και την αφήνουμε να φουσκώσει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Διαλύουμε την μαγιά σε μπολ με το χλιαρό νερό, προσθέτουμε την ζάχαρη κι αφήνουμε για 8 λεπτά. Σε μπολ μεγάλο κοσκινίζουμε το αλεύρι, ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε μέσα την διαλυμένη μαγιά, το αλάτι και το λάδι. Ζυμώνουμε κι αν χρειαστεί προσθέτουμε
λίγο νερό ή αλεύρι ακόμη ώστε να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη που δεν κολλάει στα χέρια. Την κάνουμε μια μπάλα και την αφήνουμε σκεπασμένη σε ένα μπολ μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Την ξαναζυμώνουμε για δεύτερη φορά και την αφήνουμε να φουσκώσει.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr