Από το: Sidagi.gr
Ζητάμε από το χασάπη να μας κόψει το αγριογούρονο σε μερίδες για να μπορέσουμε να το μαγειρέσουμε. Καλό είναι 10 ώρες περίπου πριν ψήσουμε το κρέας να το διατηρήσουμε στο ψυγείο με αλάτι και πιπέρι. Επίσης πριν το γαρνίρουμε με τις πιπεριές και τα
μανιτάρια πρέπει να τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι χρησιμοποιώντας λίγο ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το μάτι για να ζεσταθεί το ελαιόλαδο, κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές ( αφού πρώτα τις πλύνουμε με νερό και τις καθαρίσουμε από τα σπόρια)...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ζητάμε από το χασάπη να μας κόψει το αγριογούρονο σε μερίδες για να μπορέσουμε να το μαγειρέσουμε. Καλό είναι 10 ώρες περίπου πριν ψήσουμε το κρέας να το διατηρήσουμε στο ψυγείο με αλάτι και πιπέρι. Επίσης πριν το γαρνίρουμε με τις πιπεριές και τα
μανιτάρια πρέπει να τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι χρησιμοποιώντας λίγο ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το μάτι για να ζεσταθεί το ελαιόλαδο, κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές ( αφού πρώτα τις πλύνουμε με νερό και τις καθαρίσουμε από τα σπόρια)...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr