Από το: Γεύσεις Ινδίας
Ζεσταίνουμε το λάδι και τη στιγμή που είναι ζεστό, προσθέτουμε τους σπόρους μουστάρδας και τους αφήνουμε να σκάσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τους σπόρους κύμινου, την σκόνη αγριομάραθου και τα φύλλα του κάρυ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, την πάστα
πιπερόριζας και μια πρέζα αλάτι. Σοτάρουμε για 3 – 4 λεπτά. Προσέχουμε να μην μας καούν. Ρίχνουμε την πάστα ντομάτας, το νερό και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με την σκόνη κουρκουμά, το τσίλι, τον κόλιανδρο, το κύμινο σε σκόνη και το garam masala και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη (ή μέλι ή νέκταρ αγαύης) και αλάτι για γεύση και μόλις αρχίσει να βράζει το αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 – 8 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Ζεσταίνουμε το λάδι και τη στιγμή που είναι ζεστό, προσθέτουμε τους σπόρους μουστάρδας και τους αφήνουμε να σκάσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τους σπόρους κύμινου, την σκόνη αγριομάραθου και τα φύλλα του κάρυ. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, την πάστα
πιπερόριζας και μια πρέζα αλάτι. Σοτάρουμε για 3 – 4 λεπτά. Προσέχουμε να μην μας καούν. Ρίχνουμε την πάστα ντομάτας, το νερό και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με την σκόνη κουρκουμά, το τσίλι, τον κόλιανδρο, το κύμινο σε σκόνη και το garam masala και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη (ή μέλι ή νέκταρ αγαύης) και αλάτι για γεύση και μόλις αρχίσει να βράζει το αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 – 8 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr