Από το: toftiaxa.gr
Είναι δροσερό, ζουμερό, γρήγορο και νόστιμο! Είναι οικονομικό και εντυπωσιάζει! Βράζετε το γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη, τα βράζετε ακόμα 10 λεπτά μέχρι να πήξουν. Αφαιρείτε την κατσαρόλα απο τη φωτιά και προσθέτετε το ινδοκάρυδο. Αφήνετε το σιμιγδάλι να κρυώσει. Βάζετε
όλα τα υλικά για το παντεσπάνι σε ένα μπωλ και τα ανακατεύετε με το χέρι ή με mixer. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί διαστάσεων 25*34 εκ. περίπου. Βάζετε το μισό μείγμα για το παντεσπάνι και το ψήνετε στους 170 βαθμούς για 10...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr
Είναι δροσερό, ζουμερό, γρήγορο και νόστιμο! Είναι οικονομικό και εντυπωσιάζει! Βράζετε το γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη, τα βράζετε ακόμα 10 λεπτά μέχρι να πήξουν. Αφαιρείτε την κατσαρόλα απο τη φωτιά και προσθέτετε το ινδοκάρυδο. Αφήνετε το σιμιγδάλι να κρυώσει. Βάζετε
όλα τα υλικά για το παντεσπάνι σε ένα μπωλ και τα ανακατεύετε με το χέρι ή με mixer. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί διαστάσεων 25*34 εκ. περίπου. Βάζετε το μισό μείγμα για το παντεσπάνι και το ψήνετε στους 170 βαθμούς για 10...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr