Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αστακομακαρονάδα με ταλιατέλες

Written By Unknown on Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 | Αυγούστου 22, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Pandespani
Η αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα – φτου σκουληκομυρμη… – και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας. Κάποια καλοκαίρια τα θυμάσαι εξαιτίας τους· η γεύση τους έχει ταυτιστεί με το τελευταίο καθαρό κομμάτι αστακού ή αστακοκαραβίδας,

που το ευχαριστήθηκες (χωρίς το καύκαλο του οστρακόδερμου, ιδανικά) ως προνομιούχος του τραπεζιού και της πιατέλας, τυλιγμένο στην μοναδική σάλτσα και σ’ ένα ζυμαρικό με επιφάνεια ή με κοιλότητες. Με κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τους αστακούς στη μέση, κατά το μήκος, ξεκινώντας από...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com


SHARE

About Unknown