Από το: Pandespani
Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και καταλαβαίνεις πόσο πολύ τον αγαπάς και πόσο ευγνώμων είσαι απέναντί του. Εκείνο το απόγευμα λοιπόν, προκύπτει ένα μεγάλο δίλημμα στον ουρανίσκο μου, που αμφιταλαντευόταν τι να επιλέξει: ένα δροσερό
γλυκό, τύπου παγωτό για τις υπογλυκαιμίες ή ένα ποτήρι παγωμένο κοκτέιλ, στοχευμένο καθαρά στην υψηλή θερμοκρασία; Μετά από ολιγόλεπτη σκέψη και διάθεση για δημιουργία, η κατάληξη μία -γιατί όχι και τα δύο; Ένας συνδυασμός, ένα πάντρεμα απόλυτα ταιριαστό, με αίσιο τέλος, χωρίς διαζύγια και διαμάχες για την κηδεμονία των παιδιών...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και καταλαβαίνεις πόσο πολύ τον αγαπάς και πόσο ευγνώμων είσαι απέναντί του. Εκείνο το απόγευμα λοιπόν, προκύπτει ένα μεγάλο δίλημμα στον ουρανίσκο μου, που αμφιταλαντευόταν τι να επιλέξει: ένα δροσερό
γλυκό, τύπου παγωτό για τις υπογλυκαιμίες ή ένα ποτήρι παγωμένο κοκτέιλ, στοχευμένο καθαρά στην υψηλή θερμοκρασία; Μετά από ολιγόλεπτη σκέψη και διάθεση για δημιουργία, η κατάληξη μία -γιατί όχι και τα δύο; Ένας συνδυασμός, ένα πάντρεμα απόλυτα ταιριαστό, με αίσιο τέλος, χωρίς διαζύγια και διαμάχες για την κηδεμονία των παιδιών...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com