Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Γιουβέτσι κατσαρόλας με κοτόπουλο και σπαράγγια

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γαστρονόμος
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 4 - 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα σκεύος. Στην ίδια κατσαρόλα και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα φασολάκια, τα σπαράγγια και
το κριθαράκι για περίπου άλλα 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να λαδωθούν καλά. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δεντρολίβανο και 1½ λίτρο ζεστό νερό και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με ξύλ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr